Betalen met Bancontact

Nadat je voor "Kredietkaart" hebt gekozen in het betaalmenu, kun je je betaalgegevens van je bankkaart invoeren om te betalen met Bancontact. Vervolgens word je doorverwezen naar je eigen bank en kun je hier inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Zodra je ingelogd bent, hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. De gegevens (zoals het bedrag en het rekeningnummer van de webwinkel) van je bestelling zijn al ingevuld. Je betaalt op dezelfde manier als bij internetbankieren.