Ik wil graag de frequentie van mijn nieuwsbrief wijzigen. Hoe kan ik dat doen?

We sturen je graag nieuwsbrieven omdat we niet willen dat je iets mist.

Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe vaak je onze e-mails ontvangt. Wij willen je op de hoogte houden van onze laatste aanbiedingen - op jouw voorwaarden. Als je het gevoel hebt dat de dagelijkse nieuwsbrief teveel is, kun je er ook voor kiezen om onze wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen.

Hoe doe je dat? Ga naar "Mijn overzicht" in je Zalando Lounge account. Selecteer vervolgens "Meldingen". Hier kun je je instellingen wijzigen.

Heb je een kleine pauze nodig? Op dezelfde pagina kun je de nieuwsbrief ook voor een bepaalde tijd pauzeren of voor bepaalde dagen van de week volledig deactiveren.