Hoe kan ik artikelen terugsturen?

***Onze retourtermijn is tijdelijk verlengd tot 31 dagen***

Je kunt artikelen in originele staat binnen 14 dagen na levering retourneren. Het retouretiket kun je in je account vinden.

Zo kun je een artikel retourneren:

1. Log in op je account op www.zalando-lounge.be met je e-mailadres en wachtwoord. 

2. Je kunt al je bestellingen bekijken onder 'Bestellingen en retouren'. Selecteer de juiste bestelling en klik op “Artikel retourneren”. Kies de artikelen die je wilt retourneren en geef de reden op waarom je ze wilt retourneren.

3. Je kunt nu het retouretiket als PDF-bestand downloaden en uitprinten.

4. Verpak de artikelen in hun originele verpakking, plaats ze in de doos en voeg de retourbon toe. Sluit de doos goed af en plak het retouretiket op de doos.

5. Breng je pakket naar een Bpost punt en bewaar het afleverbewijs - wij nemen kosten van de retourzending voor onze rekening!

 

Als je geen toegang hebt tot een printer, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen je het formulier ook graag per post toe.

De terugbetaling vindt plaats op het moment dat je retourzending is aangekomen en verwerkt in een van onze warenhuizen. In de regel kan dit tot maximaal 15 werkdagen in beslag nemen.

Als je besluit om je gehele bestelling te retourneren, zullen wij ook de verzendkosten terugbetalen.

Indien je je bestelling in meerdere pakketten hebt ontvangen en het is niet mogelijk om de de niet gewenste artikelen in één pakket terug te sturen, verzoeken we je contact op te nemen met onze klantenservice. Wij sturen je dan het aantal benodigde retourlabels toe.

Let op: Wegens een technische storing  kan het voorkomen dat je in je besteloverzicht het bericht "Deze bestelling kan niet meer worden geretourneerd" ziet staan, ondanks dat de bestelling zich nog binnen de retourperiode bevindt (31 dagen vanaf ontvangst). De knop 'retourneer artikelen' werkt zoals normaal en kan zonder problemen worden gebruikt binnen de retourperiode.