Moet ik verzendkosten betalen om een of meer artikelen te retourneren?

Wij vergoeden je retourkosten.

Print het retouretiket uit en plak het retouretiket op je pakket. Het retouretiket vind je in je account door op de betreffende bestelling te klikken onder 'Bestellingen&retouren'. Breng je pakket vervolgens naar een afgiftepunt van Bpost. Daar wordt het ingescand en gratis naar ons teruggestuurd.

Klik hier voor meer informatie over het retourneren van je bestelling.