Update je app: we hebben veranderingen doorgevoerd!

Update nu je app om nog meer controle te krijgen over je gegevens en volledige ondersteuning van de functies te ervaren, zoals updates over je bestellingen en favoriete aanbiedingen en acties.

Je kunt de app zowel updaten naar de laatste versie voor iOS (versie v3.10.0) als voor Android (versie v1.11.43).

Belangrijk: voor volledige ondersteuning van de functies in de app en om pushmeldingen met updates over je bestellingen (bijvoorbeeld de verzendbevestiging) en je favoriete aanbiedingen en acties te ontvangen, adviseren wij je om toestemming te geven voor tracking in de app. Als je niet akkoord gaat met de tracking, beperken we ons tot essentiële tracking, wat betekent dat we je geen gepersonaliseerde inhoud kunnen laten zien en dat we je helaas geen pushmeldingen met de laatste updates kunnen sturen. Voor meer details over de tracking en alle beschikbare opties, ga naar je "instellingen" in de app. Daar kun je te alle tijden je voorkeuren wijzigen.

 

De apps van Zalando SE (Zalando Lounge, Zalando en Zalon) verzamelen informatie over onze gebruikers en hun gebruikspatronen, apparaten en mobiele identificatoren om onze apps betrouwbaar en veilig te houden, om de prestaties te meten en om gepersonaliseerde reclame te maken. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.